Kämpa..

Nu skriver jag äntligen igen, va ni har längtat efter nya inlägg av mig eller hur?!

Jaa, vart ska jag börja och vad ska jag hitta på att skriva idag? Det kan man ju undra för det gör jag också. Men det flyter väl på av sig själv snart ska ni få se..

Kan ju börja att skriva om första dagen på utbildningen då det först är två veckors prov-grej och sedan är det två veckors uppehåll och då får jag reda på om jag har kommit in eller inte, men självklart håller vi tummarna på att det går galant för mig, det var som att komma tillbaka till skolbänken, lite läskigt såklart eftersom jag vet hur det gick i skolan när jag väl gick där, "kass" om man ska förklara kort så passar det ordet alldeles utmärkt, men nu hoppas jag på att min hjärna och själ orkar detta. Självklart hjärtat också! :)




Denna låt, just texten i allafall får mig att tänka på min allra bästa tjejkompis Jennifer Schöneman som Alltid finns där när jag vill prata och har det svårt och vi tycker och tänker väldigt lika om nästan allting och det känns bara så underbart, så den låten spelade jag faktiskt för henne för att visa att vår vänskap är för stark för att brytas, dock träffas vi inte lika ofta som förr, vilket är hur synd som helst för om jag bara är borta från henne en dag känns det som en evighet, hon är som sagt helt underbar! Det vet du också att jag tycker gumman ifall du läser detta..

Här är faktiskt en bild på oss som dock inte är ny men så vet ni hur dessa vänner såg ut en sommar!

Älskar Dig, du är min ängel om natten och min sol på dagen!

Idag var jag ledig från utbildningen och det var skönt men väldigt tråkigt, hade typ inget annat att göra förutom att sitta vid den här dumburken som den så fint kallas! Men imorgon börjar jag 09.00 och det ska bli kul..
Jag ska verkligen kämpa!


Detta får räcka för idag, så skriver jag snart igen som ni vet..
Ha de underbart mina goa läsare!

Kramar och Natti!

Underbar Dag!

Ja, idag har det vart en speciell och helt fantastisk och underbar dag eftersom jag passade två riktigt söta, goa och helt otroliga charmtroll idag, jag snackar om Karma och Buddha såklart..
Det var nästan min egna hjärtedag idag, för varje gång jag träffar dom slår alltid mitt hjärta ett extra glädjeskutt känns det som och jag kan inte sluta le, och dom där två kan jag verkligen inte sluta älska. Ja, självklart har jag en favorit som mitt hjärta klappar lite extra för och den kakan får ni allt klura på tills slutet av detta inlägg!

Jag tog väldigt fina bilder på dessa sötnosar idag, vilket ni kommer få se under detta jag skriver såklart, och jag har ju hört att min blogg är väldigt spännande att läsa, det är bland annat därför jag har börjat skärpa mig och skriver ganska ofta nu förtiden som ni kanske märker, men det tycker väl ni som läser denna blogg är jättebra?!
Jag som var lite deppig igår över att inte ha någon att fira alla hjärtansdag med fick väldigt mycket kärlek av världens finaste hundar, det var så kul när jag väl kom dit för jag hade inte träffat dom på ett bra tag och så fort dom såg att jag klev ut ur bilen blev båda som två yrväder och deras svansar gick som två galna propellrar (stavning?!) så det var en helt underbar dag som jag sent kommer glömma!

Men men jag lovade att skriva imorgon om det blev försent idag men vilken tur ni har att jag hann det, imorgon blir det att gå upp tidigt så jag ska strax krypa ner under täcket och säga god natt till världen! Men innan dess ska ni få se sjukt fina bilder på Karma och Buddha såklart och faktiskt några få bilder på mig, en av bilderna är tagna för några dagar sedan och ett annat togs idag så ni vet om det i förväg!

Första bilden är på Buddha


och självklart på Karma också..


Visst ser dom otroligt mysiga ut?

Nu kommer bild på favoriten som jag pratadeom, som mitt hjärta klappar lite lite extra för och som var den första av dom två som jag såg, och på denna bilden är jag också med (dock inget smink) men jag bjuder på den ändå...


Karma var det jag menade! Jag vet inte riktigt men det är nog något i hennes blick som får mig att bli så lycklig som jag alltid blir när jag ser henne! Det är lite svårt att förklara med ord! Men självklart tycker jag om Buddha också, han är ett charmtroll som man inte kan låta bli att krama och pussa på!

Nu kommer sista bilden för detta inlägg!

Dt var denna bild som jag hittade i kameran som jag hade tagit för ett tagsen!

Ha det bra sålänge tills vi hörs igen!

Bye bye!

Hjärtans Dag

ABC, Du är i mina tankar
CDE, Mitt hjärta det bankar!

eller kanske

Tycker om när du tar på mig,
tycker om dina bröst i morgonljuset..


Det var väl en bra början på detta inlägg? eftersom det blev rubriken "Hjärtans dag"
Jag ska vara helt ärlig och säga vad jag har tyckt om denna dagen idag, inte ett dugg kul, jag skrev "hjärte-hälsningar" till nästan hela min vänlista på Facebook eftersom jag var alldeles ensam denna dag, därför delade jag med mig lite kärlek till en hel del genom att skriva t.ex "ha en underbar alla hjärtansdag idag" och det var ju gulligt folk som skrev tillbaka och sa detsamma.
Jag var nere på ett konditori här i Nödinge och köpte två jättesöta rosa bakelser och en liten hjärtformad tårta, bild på de ser ni nedanför när ni har läst klart eller om ni har tröttnat på all denna text så kan ni ju rulla ner och kolla om jag har något mer kul och underhållande!

Jag ville verkligen få ett oväntat besök idag av någon men jag satt här i några timmar ensam och spelade massa peppad musik (metal bland annat) och ja, det blev några få kärlekslåtar men varför spela det när man ändå är singel och vill helst ha en famn att krama om?!
Men jag fick allt någon som kancka på min dörr idag, dock var det förut på början av kvällen men ändå, jag bjöd på den underbart goda tårtan och det var uppskattat, sedan efter det kollade vi lite på olika roliga klipp på youtube tills min mamma kom hem med thaimat som är så gott! Håller ni inte med om det? ^^ 

Nu sitter jag här själv igen och skriver detta inlägg och filosoferar lite grann om mitt liv, hur jag vill det osv, men de kan jag säga er att det inte är den lättaste tanken att gå runt och bära på!

Imorgon blir en underbar dag med två sötnosar som bär namnen Buddha och Karma, för er som har lite koll fattar vad jag menar för sötnosar och ni andra som inte riktigt förstår så är det två hundar, dom ska jag passa imorgon, jag älskar dom verkligen, så charmiga och gör mitt hjärta glatt varje gång jag ser dom (bara på bild räcker)

Men men, jag ska börja avsluta detta inlägg idag tyvärr, kanske skriver inlägg imorgon men då blir det inte förrän sent på kvällen annars uppdaterar jag på Torsdag igen!


Här kommer först en bild på dom underbart godbitar jag köpte idag..


En bild på mina underbara fyrbenta vänner Buddha och Karma

Rami (Ägaren till dessa) är en sjukt duktig fotograf som ni ser!

Och här har ni bild på tröjan som jag köpte i stan igår, erkänn snygg?!


Och nu det sista, lite hårdrock på detta hela lugna inlägget, eller va säger ni?!
vad passar inte bättre då än
Lillasyster-Hårdrock



Rock on!

Gott & Blandat

Javisst, dags ett inlägg med lite gott & blandat, för varför skriva om en och samma sak i varje inlägg som dom flesta bloggare gör? Man förstår kanske att folk tröttnar på att läsa om samma saker hela tiden så om ni vill ha något intressant och lite blandade saker att läsa om rekomenderar jag faktiskt att ni ska hålla er uppdaterade på min blogg som ni är här och nu...

Idag tänkte jag bland annat skriva om lite gamla minnen, en sjukt snygg känd brud vid namnet Joan Jett och ja, lite annat smått och gott som sagt! Låter det spännande tro?

Jag var inne på youtube ett tag idag och sökte på olika låtar osv, och till slut kom det fram en låt som heter "På riktigt" och när jag hörde den började jag tänka på allra första gången då jag lyssnade på den, jag höll faktiskt helt ärligt på att få tårar av den och varje natt innan jag kunde somna sjöng jag alltid på den, och varför kanske ni undra, och vem har gjort den? Jo, det är Jimmy Jansson, min allra första idol var han då jag var 14 år och inte visste så jättemycket om man säger så, men jag kunde inte motstå hans sångröst, jag blev helt frälst och lyssnade på hans låtar dygnet runt, jag har nog alrig spelat sönder en skiva så som jag gjorde då! ^^ Det är verkligen minnen från förr eftersom jag nu är 21 detta år, jag glömmer aldrig när tv4 ringde upp mig en förmiddag och berättade för mig att jag skulle få prata med just Jimmy Jansson i direktsändning och då var det i programmet Lattjo Lajban (barnsligt kul!) men hela jag blev helt darrig och jag kunde inte sluta le på hela dagen, vilket var underbart för många att se... Men idag är man faktiskt lite besviken över att han hoppade av "gungan" och blev en helt annan person som man knappt kände igen, ändrade utseende, röst och allt helt enkelt, men nu finns i allafall Jonathan Fagerlund som jag vann en hemma hos-spelning med eller hur man nu ska förklara, det var en sommar för typ två årsen, en dag jag aldrig glömmer, som jag än idag tror är en dröm, trots att jag har bevis med både filmklipp och bilder från då han stod i mitt vardagsrum, det var helt awsome! ^^

Jaja, nu har jag skrivit lite om det, nu tar vi och byter ämne här lite och då är det inte killar utan en känd tjej som i mina ögon är sjukt snygg, vissa av er vet redan vem jag snackar om men för er som är extra nyfikna så snackar jag självklart om rockbruden Joan Jett, har jag fel om jag tycker att hon är en utav dom absolut snyggaste tjejerna som finns i rockvärlden? Visst, alla tycker vi olika men där har jag fan rätt i att hon är läcker!
Titta bara här!


För er som är nyfikna på vad jag gjorde i helgen så kan jag berätta för er att jag i Fredags var på Sticky Fingers och skulle se ett jävligt bra band som kallar sig för "Twin", det är fyra goa grabbar som man känner, eller tre av dom i allafall, men alla är lika goa och glada för det! En väldigt bra spelning bjöd dom på, vilket man tackar för hur mycket som helst..
Igår Lördag var jag med en kompis först och sedan när jag kom hem slappade jag och tog det bara lite lugnt med filmer och gott att äta, och det var samma idag eller ja, var med två vänner förut vid namnen Jessica och Peter, då spelade vi lite The Sims 3 Husdjur och hade väldigt kul med det eftersom det inte är så speciellt kul i Nödinge, så det är svårt att hitta på något kul att göra! :)

Men men, jag bjuder på lite bilder, både gammalt och lite nytt, som sagt "Gott & Blandat"

Först en bild någon dag innan jag klippte mig och då såg jag ut såhär


En bild jag tog idag!


Och självklart kommer nu lite minnesbilder..

På tal om min idol när jag var 14 så är här en bild på mig och han för några årsen, sött va?! ;)


Självklart bilden på mig och Jonathan Fagerlund då han var hemma hos mig, och jag tror jag redan har lagt in denna bild i något inlägg men vad gör det, det är ju ett minne man aldrig glömmer!


Ha en fortsatt bra och och Natti natt till er alla sedan!

Kram! Kram!

Vill finna den!

Hej där ute, min kära läsare!

Jag sitter just nu bara här, kom precis ut ur duschen men när jag väl satt där i badkaret och kände de heta vattnet mot min kropp så fick jag en tanke om att jag är trött väldigt trött på singellivet, det är väldigt dystert och kallt utan att ha någon nära sig, man vill ju känna värme från en kärleksfull famn, håller ni inte med mig?

I fredags var ju min sista dag på praktiken men det kan hända att den förlängs en månad till, vilket jag hoppas på eftersom det är väldigt trist att bara gå hemma och inte ha något att göra, förutom att sitta vid datorn, visst jag har mina katter som är keliga men jag vill känna kärlek från en kille som kan älska mig för den jag är utan att jag behöver ändra på mig..
På fredag ska jag på Sticky Fingers och kolla på bandet Twin som kommer spela där vilket jag tycker är ett jävligt bra band, och det är ju 20-årsgräns då och jag fyller ju 21 detta året så ja, jag kommer in! Jippie! =)

Alla hjärtans dag snart med, då hoppas jag att man kan bli lite överraskad av någon, trots att det är på en Tisdag men håller tummarna ändå på det! Som ni märker skriver jag rätt mycket om kärlek här idag men som sagt vill finna den så snart som möjligt..

Jag har en låt nu som passar bra in till detta inlägg..



Kärlek kan ju faktiskt göra väldigt ont också!

Hoppsan!

Sorry sorry för femtioelfte gången typ men jag lägger upp inlägg lite då och då när jag både känner för det och självklart har tid, eftersom det har vart ganska mycket nu det senaste, men nu denna kväll har jag lite tid att skriva, och det var väl tur för mig det? :)

Idag på kvällen var jag på mpu (Mötesplats Ungdom) och där är alltid gott sällskap, speciellt på onsdagarna, då är bland annat en viss person där som jag för mestadels kan prata med men just idag var en som var min absoluta favorit där som jag ser upp till dag som natt, för han är en helt underbar människa och betyder massvis för mig, och eftersom jag blev lite deppig ett tag på kvällen så kom han fram och satte sig bredvid och pratade med mig och jag berättade vad jag gick och bar på, och han förstod mig verkligen och kramade om mig och sa att allt kommer bli bra. Jag vet inte varför men just när han sa det sken jag upp och blev hur glad som helst och senare ringde min underbara kompis till mig och undrade vad jag hade på hjärtat, så jag berättade lite grann för honom också.. Jag är så lycklig som har sådana underbara och värdefulla vänner i mitt liv, ni betyder mer än vad det går att beskriva och ni vet vilka ni är!

Igår (Tisdag) på praktiken fick jag lov att vara med på en ridlektion och det var hur kul som helst och ville bara fortsätta, jag har verkligen saknat den sporten och hästarna, älskar dom djuren, men jag fick i allafall skritta, trava, galoppera och till och med hoppa, högre hinder än vad jag trodde att jag skulle våga, har nämligen inte ridit sen i somras förra året så det var lite spänt i början, men släppte när jag väl kom in i balansen osv.. och hoppningen gick bättre än förväntan och hade typ världens snällaste häst! =)

Men hur som helst, jag hoppas i allafall att ni mina kära läsare mår toppen och vet vad ni vill i livet för det har inte jag någon aning om vad jag vill..

Ha de underbart tills vi hörs igen!

Kram kram


Här är en bild på hästen jag fick rida igår "Porora" heter hon! ^^


Natti Natti!

RSS 2.0