HIPP! HIPP! HURRA! HURRA!

...För Frida Idag!!!

Ja, idag har man haft en helt lugn och skön födelsedag, har fått många fina och betydelsefulla gratulationer både på facebook och sms. Det är så kul att det är så många som skriver till en, borde vara så varje dag, speciellt på Facebook i allafall då det inte brukar hända så jättemycket där.

Klart att man tycker om att bli uppvaktad på sin egna födelsedag! Tusen tack ännu en gång Alla underbara människor som har fått mig att le en hel del idag, ni vet ju vilka ni är, så jag skriver inte upp allihopa, tar nog en tid att göra det i såfall, men den som var allra först att gratta mig denna dag var faktiskt min underbart vackra bästa vän Jennifer Schöneman, som betyder mer än hon vet för mig, kan verkligen berätta allt och inget till henne och jag litar på henne fullt ut!

Ni kanske undrar vad jag har fått för fint av vänner och familj..

Av Jessica fick jag en jättesöt liten nalle,
Emma, ett par sjukt fina örhängen som jag har på mig än idag (fick dom av henne i Fredags),
Mamma, Hårfärg och mascara,
Broder Anders med familj, Ett presentkort på Nordstan,
Pappa och hans fruga, ett sött kort med en solros på och pengar i det,
Syster Jenny med familj och Mormor, 2 fina vita ramar, fina saker från bodyshop coh ett par silverörhängen.

Just det, jag har ju även fått en tidig födelsedags-present av Peter, kan ni gissa vad det blev?!

Ja, Precis! Metaltown-biljett (2-dagars), snacka om att vara lycklig! :)

Något jag måste visa er läsare här och nu i detta inlägg är ett filmklipp på youtube med bandet "Myrkvedr" som kör låten "Vandraren-Nordman" sjukt bra, tycker jag. Måste också tillägga att sångaren William är helt underbar och honom kan jag berätta en hel del för utan att det sprids ut. Visst, jag har många vänner men klart man har några få favoriter, lite elakt kanske men jag är ju som sagt bara ärlig och det är väl bara bra?!


Tack! Tack! Tack!

Jag börjar detta inlägget med att tacka alla underbara vänner som firade mig igår eftersom jag fyller egentligen år imorgon, men hur kul är det att fira sin dag på en måndag när man ska upp kvart över 4 på morgonen och har en hel veckas praktik..

Mange, Jessica, Jag och Emma var hemma hos mig på dagen först och senare på kvällen skulle vi åka till Rockbaren och efterfesta lite grann, vilket var väldigt trevligt, dit kom även Lukas och William, två helt underbara pojkar enligt mig i allafall. Jag blev jätteglad som fick träffa alla där, dock var det några personer som saknades som inte kunde hänga med som Jennifer, men hon mådde inte så bra så jag och hon ska ta igen det en annan dag eller hur gumman?! :)

Emma har vart hemma hos mig från Fredag till idag och det var kul att hon kunde komma till mig eftersom det var ett bra tagsen vi träffades, tusen tack för en azzum helg min vän! :) <3

Idag har jag vart hemma då min bror, hans tjej och deras underbart söta och helt otroliga lilla son Rocky, "fasters pojk" som jag brukar säga till honom!
Jag fick ett par örhängen av Emma, hur fina som helst, en hårfärg och mascara av mamma, en metaltownbiljett av snälla Peter, ett presentkort i Nordstan av broder med familj och sist men inte minst 200 kronor av min pappa och hans fru som även också kom hit idag och hälsade på..

Det har som sagt vart en helt underbar helg, och därför tackar jag er alla som gjorde min dag/kväll bra!

Här är en gammal bild på Emma och mig, men lika söta för det!


och här är en bild på någon som jag inte har träffat på ett halvår nu typ, och det är min allra älskade syster Josefin, men hon kommer snart hem, inte alls långt kvar! Men jag längtar tills den dagen då jag får krama om dig igen!!


Här kommer även en dikt till henne som jag själv har skrivit!

Min syster

Du är min syster och jag älskar dig,
du är ett utav det finaste jag har i mitt liv.
Jag önskar att vi två kan få en bättre kontakt när du kommer hem,
som att gå ut och visa världen vilka dom bästa systrarna är.
För du vet att jag håller dig väldigt kär,
Jag Älskar Verkligen Dig!


Önska mig lycka till på Bingolotto ikväll!!! ;)

Black Beauty

Hej min älskade läsare!

Jag har egentligen inte så mycket tid för att skriva just nu, blir kanske ett inlägg ikväll också, ska till en kompis nu på dagen..

Men en film som ni måste se om ni har missat är "Black Beauty", den är väldigt stark men bra den filmen, ni har trailern nedanför texten här...
Men jag skriver mer ikväll tror jag om klockan inte blir allt för mycket såklart!

Kram kram

RSS 2.0